Servicii de proiectare, execuţie și mentenanţă a sistemelor de incalzire in pardoseala

pentru o gamă largă de construcţii civile:

  • Locuinţe rezidenţiale
  • Clădiri de birouri
  • Hale industriale
  • Instituţii de învăţământ: şcoli, grădiniţe etc
  • Biserici
  • Spiţele şi clinici medicale.

Incalzire in pardoseala pentru locuinţe rezidenţiale

Încălzirea în pardoseala a crescut în ultimii ani în preferinţele persoanelor ce îşi construiesc o casă nouă dar şi a celor care renovează imobilele vechi. Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala sunt multe; le enumerăm pe cele mai importante:
  • Consum redus de energie - până la 30-40% faţă de încălzire cu radiatoare;
  • Confort sporit prin asiguarrea unei temperaturi uniforme toată casa, fără diferenţe de temperatură în dreptul geamurilor, pereţilor exteriori etc;
  • Spaţiu util de locuit ridicat prin eliminarea radiatoarelor;
  • Durată de viaţă ridicată, până la 50 ani cu costuri de întreţinere ce tind spre 0.

Încălzirea în pardoseala pentru clădiri de birouri

Avantajele încălzirii în pardoseala pentru clădirile rezidenţiale se aplică foarte bine şi spaţiilor de birouri. Sistemele de incalzire in pardoseala oferă pentru clădirile de birouri o libertate mare în ceea ce priveşte amenajariile spaţiilor interioare fie că ai pereţi de sticlă, open space sau alt design. Amenajarea interioară se poate modifica de-a lungul anilor în funcţie de necesităţi iar cu încălzirea în pardoseala nu eşti condiţionat de corpurile de încălzire.   [gallery columns="4" link="file" size="medium" ids="1757,1756,1752,1751"]  

Încălzirea în pardoseala pentru hale industriale

HEINEN & HOPMAN ROMÂNIA proiectează, execută şi automatizează sisteme de incalzire in pardoseala pentru hale industriale. Datorită funcţionarii cu temperaturi joase ale agentului termic, sistemul de incalzire in pardoseala este alegerea ideală pentru soluţii sustenabile şi ecologice precum pompe de căldură, panouri fotovoltaice şi altele.

Încălzire în pardoseală pentru biserici:

Încălzirea lăcașelor de cult poate fi o provocare datorită înălţimii mari a spaţiilor. Sistemele de incalzire in pardoseala sunt optime pentru acestea deoarece se elimină problema stratificării aerului (aerul cald se ridică) ce apare la sistemele convenţionale de încălzire cu radiatoare sau aeroterme.

Încălzirea în pardoseală pentru spitale și clinici medicale:

În spaţiile medicale cel mai important aspect este igienă, soluția de incalzire in pardoseala este de departe cel mai igienic sistem de încălzire deoarece nu avem corpuri de încălzire pe care se pot depune impurităţi, bacterii sau microbi.

incalzire in pardoseala o podea cu tubulatura fixata
incalzire in pardoseala plan schematic
incalzire in pardoseala tubulatura fixata in pozitie
Top